Antrenorul Viitorului, Mircea Rednic: „Chindia este o echipă bună, care îşi merită locul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
rednic mircea viitorul

Antrenorul formaţiei Viitorul Constanţa, Mircea Rednic, a afirmat înainte de meciul de miercuri, cu Chindia, de pe teren propriu, că formaţia din Târgovişete este una bună, care îşi merită locul în clasament.

Rednic a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că echipa din Târgovişte se apără foarte bine şi este periculoasă pe contraatac.

“Chindia este o echipă bună, care îşi merită locul, o echipă bine organizată, care ia puţine goluri, e adevărat că nici nu au înscris foarte multe, dar e o echipă care se apără foarte bine în terenul lor, iar pe contraatac sunt foarte periculoşi pentru că au şi jucători de viteză şi jucători cu experienţă, jucători care înscriu. O să fie un meci foarte greu”, a afirmat antrenorul Viitorului.

El a precizat că formaţia sa mai are şanse la play-off, dar pentru acest lucru trebuie să îşi îmbunătăţească prestaţia pe partea ofensivă.

“Noi nu am reuşit în cele două meciuri pe care le-am avut, cu Clinceniul şi cei de la Sibiu, trebuia să câştigăm. Pierdem teren, şanse mai sunt, noi avem patru meciuri, trebuie să credem în şansa noastră, dar pentru asta trebuie să facem mai mult mai ales pe faza ofensivă. Sigur nu avem timp foarte mult că am venit imediat după meci, a fost un drum mai lung, mă interesează ca jucătorii să se refacă, să se recupereze cât mai repede. Avem şi ceva probleme din punctul ăsta de vedere, Boboc simte o încărcătură pe aductori, se antrenează separat, sper ca până la ora meciului să poată să fie apt”, a mai afirmat Mircea Rednic.

Meciul dintre Viitorul şi Chindia Târgovişte va avea loc, miercuri, de la ora 17.30, pe stadionul din Ovidiu, în etapa a XXVIII-a a Ligii I.

Marcel Bîrsan arbitrează meciul FC Viitorul - Chindia Târgovişte, din Liga I 

Arbitrul Marcel Bîrsan va conduce la centru meciul FC Viitorul - Chindia Târgovişte, programat, miercuri, de la 17.30, în etapa a XXVIII-a a Ligii I.

Marcel Bîrsan va fi ajutat de Vladimir Urzică şi Mihai Marica. Rezervă va fi Horia Mladinovici, iar observator Sajtos Laszlo.

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite