Alte patru persoane reținute în urma conflictului din Bălteni, unde mascații au tras cu arma pentru a-i „răcori” pe căutătorii de fier vechi VIDEO

0
Publicat:

A fost scandal monstru în localitatea Bălteni, patri fierului vechi și a hoților de curent, din Dâmbovița. Mai multe persoane s-au luat la bătaie, iar unele dintre ele au fost și reținute.

Inervenția mascaților i-a potolit pe scandalagii. FOTO Arhivă
Inervenția mascaților i-a potolit pe scandalagii. FOTO Arhivă

Scandalul a izbucnit, duminică, 28 aprilie 2024, în localitatea dâmboviţeană Bălteni, şase persoane fiind rănite. Oamenii legii au fost nevoiţi să tragă câteva focuri de avertisment pentru a-i potoli pe certăreți.

În urma conflictului, şase persoane cu vârste cuprinse între 40 şi 54 de ani au fost rănite, ulterior fiind și reținunte.

Acum, în urma probatoriului administrat de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, față de patru bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 39 de ani, toți din comuna Conțești, sat Bălteni, a fost dispusă măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

„Cei patru sunt bănuiți că, în seara de 28 aprilie a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe strada Cazanului, din localitatea Bălteni, pe fondul unui conflict spontan, s-ar fi agresat fizic reciproc și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică. Reamintim că, anterior, respectiv la data de 29 aprilie a.c., alte șapte persoane, cu vârste cuprinse între 16 și 49 de ani, cercetate în cadrul unui dosar întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice, au fost reținute pentru 24 de ore, iar, ulterior, față de șase dintre acestea au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile”,

Cei patru bărbați vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari pentru dispunerea unor măsuri preventive.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite