Aer tare şi un munte de distraţie. Padina Fest, ediţia a VI-a, începe săptămâna viitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Padina Fest ajunge la a 6-a ediţie, păstrându-şi astfel promisiunea de a deveni un festival de tradiţie în mijlocul muntelui
Padina Fest ajunge la a 6-a ediţie, păstrându-şi astfel promisiunea de a deveni un festival de tradiţie în mijlocul muntelui

Padina Fest. Cel mai tare festival din Munţii Bucegi, Padina Fest, începe săptămâna viitoare, la peste 1700 de metri altitudine. Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, împreună cu Asociaţia „Padina Fest”. Festivalul Padina Fest are loc în perioada 23 iulie – 26 iulie 2015, pe Platoul din Lunca Padinii, Masivul Bucegi.

Padina Fest ajunge la a 6-a ediţie, păstrându-şi astfel promisiunea de a deveni un festival de tradiţie în mijlocul muntelui. În ziua de joi, 23 iulie, vor deschide scena Padina Fest artişti debutanţi, câştigători la diverse concursuri de "new comers". 

padina fest

În seara de vineri, 24 iulie, veţi trăi una dintre cele mai originale spectacole de muzică rock, iar pentru sâmbătă programul include o manifestare complexă în ce priveşte stilurile muzicale. 

Peştera Ialomiţei, inaugurată cu un concert de muzică clasică

Camerata Muntenia va oferi un concert de zile mari în ziua de sâmbătă, 25 iulie, când va avea loc inaugurarea şi redeschiderea Peşterii Ialomiţa, investiţie realizată prin proiectul ”Reabilitarea şi modernizarea infrastructurii tehnice pentru creşterea potenţialului turistic al peşterii Ialomiţei din masivul Bucegi, judeţul Dâmboviţa”, proiect implementat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007 – 2013 şi care a urmărit dezvoltarea durabilă a zonei montane din judeţul Dâmboviţa prin creşterea gradului de atractivitate turistică a Peşterii Ialomiţei. 

Fanii Padina Fest vor descoperii la această ediţie diverse puncte de atracţie care le vor  umple în mod plăcut timpul dintre concertele programate. Fiecare seară de festival se va încheia cu un after party într-o atmosferă aparte. 

Padina Fest 2015

Padina Fest, un festival montan nascut din dragoste si grijă  pentru natură , îmbină cu succes aventura, muntele şi muzica într-un cadru special: Platoul Padina, munţii Bucegi. Timp de 4 zile, de dimineaţă până târziu în noapte vei escalada munţii din zonă şi îţi vei depăşi limitele prin tot soiul de activităţi care vor duce adrenalina la cote ameţitoare. Seara în faţa scenei te vei distra cu trupe care nu mai au nevoie de nicio prezentare.

Padina Fest şi este un eveniment complex, gândit astfel încât să ofere tuturor participanţilor activităţi diverse şi distracţie fără a periclita cadrul natural. Astfel promovarea zonei turistice, ecoturismul la mare altitudine, ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural precum şi ridicarea gradului de educare montană în rândul participanţilor sunt cap de listă în ceea ce priveşte obiectivele acestui festival.

padina fest
padina fest
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite