VIDEO Iarna a lovit un oraş din nordul României. Mormane de gheaţă, curţi inundate şi copaci smulşi de vijelie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Străzile municipiului Suceava au fost acoperite cu un strat destul de consistent de gheaţă, după o ploaie de nici 15 minute, joi, 23 iulie. Totodată, mai multe gospodării din cartierul Iţcani au fost inundate.

Dintr-o dată, norii negri au acoperit cerul Sucevei şi, în jurul orei 19.00, a început să plouă cu grindină. Vizibilitatea a scăzut foarte mult, practic şoferii nu mai reuşeau să vadă la o distanţă de 100 de metri în faţă din cauza vijeliei.

După nici 15 minute de furtună, mai multe zone din oraş au fost acoperite cu gheaţă. Centrul Sucevei s-a transformat parcă într-un patinoar. Mormane de gheaţă au apărut şi în zona Iulius Mall.

Pe de altă parte, mai multe persoane au sunat la 112 ca să ceară ajutor pentru că apa le-a intrat în gospodării.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat că cinci locuinţe de pe strada Liliacului, din cartierul Iţcani, au fost inundate.

Bulevardele principale s-au transformat în râuri. Au fost probleme în zonele cunoscute de suceveni, unde apa se adună pe carosabil după fiecare ploaie mai serioasă: lângă biserica „Sf. Andrei”, în intersecţia de la primărie, la sensul giratoriu de la Casa de Cultură, în parcarea de la gara Burdujeni.

În plus, au fost inundate mai multe scări de bloc din cartierul Burdujeni.

Speriaţi sau pur şi simplu vrăjiţi de capriciile vremii, sucevenii au filmat furtuna şi au încărcat imaginile pe reţelele de socializare.

Imagine indisponibilă

Morman de zăpadă, în centrul Sucevei. FOTO: Oana Şlemco

Citeşte şi?

Depăşire de infarct. Un şofer a mers pe contrasens în curbă, forţând trei maşini să iasă în decor VIDEO

Tragedie pe cel mai greu traseu din masivul Ceahlău. Un turist şi-a găsit sfârşitul subit, chiar sub ochii soţiei

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite