VIDEO Cununie pe pârtia de la Vatra Dornei. Tinerii care au spus „Da!“ în faţa primarului, echipaţi cu clăpari şi schiuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Liviu Timiş
FOTO: Liviu Timiş

O cununie civilă inedită a avut loc pe pârtia Parc, din Vatra Dornei, unde doi tineri au spus ”Da!” în faţa primarului, având cu toţii clăpari şi schiuri în picioare. Frumosul eveniment s-a petrecut vineri, pe 25 ianuarie, iar protagonişti au fost doi tineri din localitate, ambii instructori de schi.

Andreas Banu şi Alina Mihalea sunt cei doi tineri care au ales pentru celebrarea cununiei civile pârtia de schi Parc, din Vatra Dornei. Mirii care sunt instructori de schi au venit în faţa primarului Ilie Boncheş cu clăparii şi schiurile în picioare. Le-au fost alături şi alţi schiori, mai mici şi mai mari.

Pe pârtie a fost pusă o arcadă cu flori albe, către care ducea un covor roşu presărat cu petale de trandafir. Cuplul a fost însoţit de prieteni apropiaţi care au venit la ceremonie tot pe schiuri.

Ceremonia a fost scurtă, Alina şi Andreas au spus „Da” hotărât, în aplauzele tuturor celor care au fost de faţă la fericitul eveniment.

   

Cununia a fost încheiată, conform legii, în sediul Primăriei Vatra Dornei, în Sala Oglinzilor, dar la rugămintea celor doi tineri monitori de schi, a fost celebrată pe Pârtia Parc. Alina şi Andreas Banu sunt al doilea cuplu dornean care a ales să se căsătorească pe o pârtie din Vatra Dornei. În urmă cu 5 ani, un alt cuplu a ales Pârtia Veveriţa pentru celebrarea evenimentului.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite