VIDEO Ce a făcut Ştefan Mandachi în ziua alegerilor. „Eu am dat trei telefoane şi am adunat 5 maşini. Ca sa nu te victimizezi mai apoi patru ani!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu cuşmă, bundiţă şi ochelari de soare, Ştefan Mandachi, suceveanul care a construit primul metru de autostradă din Moldova în semn de protest faţă de faptul că ţara noastră nu are autostrăzi, i-a provocat pe români să-şi scoată prietenii la vot. El a scris pe contul personal de Facebook că a dat trei telefoane şi a adunat „cinci maşini pline”.

Ştefan Mandachi, antreprenorul din Suceava care a construit un metru de autostradă în semn de protest faţă de faptul că ţara noastră nu are infrastructură rutieră modernă a scris pe contul personal de Facebook că-i provoacă pe români să-şi sune prietenii şi să-i scoată la vot.

„Provoacă trei pretenaşi! Trei telefoane, trei maşini pline! Apoi postează! Eu am dat trei telefoane şi am adunat 5 maşini. Atât!  De data asta, NU mai sta 15 minute! Atât îţi ia să ajungi de acăsucă până la sectia de votare. 15 minute. Ca sa nu te victimizezi mai apoi patru ani!!”, a scris antreprenorul.

Mesajul este însoţit de o înregistrare video în care Mandachi apare „îmbrăcat” în ţăran, cu cuşmă, bundiţă şi ochelari de soare. El se îndreaptă spre secţia de vot amenajată în sediul Agenţiei de Protecţie a Mediului din Suceava, însoţit de mai mulţi prieteni. Antreprenorul strigă: ”Eu merg la vot”. Prietenii îi răspund: „Şîeu!”.

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite