Un român a fost executat în stil mafiot în Olanda. Cinci conaţionali, principalii suspecţi, au fost arestaţi preventiv

0
0
Locul unde a fost descoperit cadavrul lui Florin Tabarcea. FOTO www.bndestem.nl
Locul unde a fost descoperit cadavrul lui Florin Tabarcea. FOTO www.bndestem.nl

Suceveanul Florin Tabarcea, în vârstă de 38 de ani, a fost ucis săptămâna trecută pe teritoriul Olandei, fiind găsit împuşcat în cap, în apropierea unei locuinţe din oraşul Roosendaal. Cinci români cu vârste cuprinse între 22 şi 54 de ani au fost reţinuţi, ei fiind principalii suspecţi.

În dimineaţa zilei de 28 iunie 2017, în jurul orei 04.30, poliţiştii din oraşul olandez Roosendaal au primit un apel de urgenţă prin care se anunţa că pe o stradă din localitate ar fi luat foc un autoturism. Agenţii deplasaţi la faţa locului nu au găsit nicio maşină în flăcări, însă au descoperit pe o alee din zonă cadavrul unui bărbat, care avea să se dovedească că este Florin Tabarcea, un sucevean de 38 de ani.

Acesta este originar din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, fiind rezident în oraşul Roosendaal. El era mort, fiind împuşcat în cap. La mică distanţă se afla un autoturism Mercedes înmatriculat în Bulgaria, ce îi aparţinea lui Tabarcea, vehiculul fiind dus la sediul poliţiei în vederea continuării cercetărilor.

În casa din apropierea căreia a fost găsit împuşcat Florin Tabarcea se aflau cinci bărbaţi, toţi din România, o tânără de 18 ani, o minoră în vârstă de opt ani şi un bebeluş de doar şase luni de zile.

Conform site-ului www.bndestem.nl, cei cinci români cu vârste de 22, 26, 36, 48 şi 54 de ani au fost arestaţi preventiv, fiind consideraţi principalii suspecţi în omorârea lui Florin Tabarcea. Copiii găsiţi în casa respectivă au ajuns în grija Protecţiei Copilului din Olanda, în timp ce tânăra de 18 ani a fost dusă la poliţie, unde a dat declaraţii, după care a fost lăsată să plece. Aceasta este bănuită că practica prostituţia pentru cei cinci români arestaţi.

omor olanda. foto www.bndestem.nl

              Casa din Roosendaal lângă care a fost descoperit cadavrul lui Florin Tabarcea                                                                             FOTO www.bndestem.nl

Jurnaliştii olandezi au arătat că Florin Tabarcea era prieten cu un anume Bogdan M., un român care a închiriat casa în apropierea căreia suceveanul a fost găsit omorât. Se pare că cei doi amici s-ar fi certat din pricina unor comisioane provenite din tot felul de infracţiuni.

Poliţiştii olandezi continuă cercetările în acest caz, urmând să stabilească cine a fost cu adevărat criminalul lui Florin Tabarcea şi motivele pentru care acesta a fost omorât.

Alte ştiri pe această temă:

Tatăl suceveanului acuzat de crimă în Belgia: „Mi-a spus că nu are ce să recunoască, pentru că nu a omorât pe nimeni“

Un sucevean care a sugrumat o tânără pe o plajă în Belgia a fost prins de poliţiştii români. Acesta era dat în urmărire internaţională

Cazul răvăşitor al copilului care şi-a găsit mama ucisă şi tatăl spânzurat. Autorităţile ştiau de abuzuri de 14 ani

Suceava


Ultimele știri
Cele mai citite