Un bărbat care și-a bătut crunt părinții în repetate rânduri este cercetat în stare de libertate

0
Publicat:

Agresorul a dat dovadă de o sălbăticie ieșită din comun: și-a lovit tatăl cu palma peste față, iar când aceasta a leșinat, a aruncat o găleată cu apă peste el și a continuat să-l lovească cu pumnii în burtă. 

FOTO: hunedoare.adevarul.ro
FOTO: hunedoare.adevarul.ro

Bătăușul are 41 de ani și este din localitatea Mănăstirea Humorului, județul Suceava. El a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, după ce și-a agresat părinții în vârstă de 86 respectiv 77 de ani.

Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracțiunii de „violență în familie”. După ce a petrecut o zi în arestul Poliției, a fost eliberat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, care au decis să îl plaseze sub control judiciar. 

Decizia cu privire la cercetarea în libertate a individului este greu de înțeles, ținând cont că din comunicatul de presă transmis de procurori pe această temă reiese că agresorul a demonstrat că este capabil să comită acte de violență cu o cruzime greu de imaginat.

În timp ce se aflau la domiciliul comun, pe 2 decembrie, l-a lovit cu biciul în zona corpului pe tatăl său în vârstă de 86 de ani, iar la data de 07.12.2022 în jurul orelor 17:00, în timp ce se aflau la domiciliul comun, l-a lovit puternic cu palma în zona feţei, acesta rămânând în stare de inconştienţă în curtea locuinţei. În continuare, inculpatul a luat o găleată de apă pe care a turnat-o pe corpul tatălui, iar după ce acesta și-a revenit, inculpatul l-a lovit din nou cu pumnul de 3-4 ori în zona abdomenului”, au arătat procurorii.

Bătăușul nu și-a măsurat forțele doar cu tatăl său, ci și cu mama sa, pe care a lovit-o cu pumnii și palmele.

La data de 02.12.2022 în jurul orelor 15:00, în timp ce se aflau la domiciliul comun a lovit-o cu biciul în zona corpului pe mama sa în vârstă de 77 de ani, iar la data de 07.12.2022 în jurul orelor 17:00, în timp ce se aflau la domiciliul comun a lovit-o cu pumnii şi cu palmele în zona capului şi a spatelui, după care a izbit-o la sol pe mama sa”, se mai arată în comunicatul transmis de procurori.

Bătăușul cercetat în stare de libertate nu are voie să se apropie de părinții săi, ca urmare a unei ordin de protecție emis de autorități.

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite