Trei sute de kilograme de cupru, furate de trei adolescenţi de la o mănăstire din judeţul Suceava. Marfa a ajuns la Târgu Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hoţii adolescenţi au fost ajutaţi de un vârstnic, iar furtul a fost semnalat la Mănăstirea din localitatea suceveană Roşiori

Trei adolescenţi cu vârste de 14, 16 şi 18 ani din Târgu Neamţ sunt acuzaţi că au furat aproximativ 300 de kilograme de cupru din incinta Mănăstirii "Sfântul Mina" din localitatea suceveană Roşiori, cantitatea de cupru fiind găsită de poliţişti când era transportată de un bărbat din localitate, potrivit Mediafax.

Poliţiştii au stabilit că întreaga cantitate de cupru, în valoare de aproximativ 6.000 de lei, s-ar afla în locuinţa unui bărbat de 40 de ani din Târgu Neamţ.

Oamenii legii au depistat în trafic un autoturism cu remorcă condus de bărbatul suspectat, în care se aflau mai multe piese din alamă, dar şi deşeuri din cupru, iar în prezenţa reprezentanţilor Mănăstirii "Sfânta Mina" s-a stabilit că respectivele bunuri sunt cele furate, prejudiciul fiind recuperat în proporţie de 75%.

Poliţiştii au stabilit că furtul a fost comis de trei adolescenţi cu vârste de 14, 16 şi 18 ani din Târgu Neamţ. Toţi cei implicaţi în acest furt sunt cercetaţi de poliţiştii din Vadu Moldovei.

Rămâi pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite