Șoferiță beată criță, oprită de Poliție, când un alt șofer din trafic a sunat la 112. De-abia a putut sufla în fiolă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii suceveni se confruntă cu tot mai multe cazuri de șoferițe în stare de ebrietate. Femeia prinsă joi seara, 30 martie 2023, de abia a putut să sufle în etilotest, având o alcoolemie de 1,21 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Etilotestul, aparatul ce indică intoxicarea cu alcool SURSA Arhivă
Etilotestul, aparatul ce indică intoxicarea cu alcool SURSA Arhivă

Este și cazul unei femei din orașul Milișăuți, Suceava, oprită în trafic când un alt șofer a sunat la 112, joi seară, și a reclamat că este în vădită stare de ebrietate.

Având în vedere cele sesizate, polițiștii de la Milișăuți s-au deplasat în teren pentru identificarea persoanei respective. 

Femeia a oprit la semnalele polițiștilor și a fost testată cu etilotestul, însă i-a fost destul de greu să sufle în aparat. 

A rezultat o alcoolemie de 1,21 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, iar femeia a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice.

Polițiștii au condus-o pe șoferiță la Spitalul Municipal Rădăuți, unde aceasta a fost de acord să i se recolteze probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemie.

Șoferița este acum cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și a rămas fără permis de conducere.

Vineri dimineață, 31 martie 2023, în municipiul Suceava, o tânără de 21 de ani a făcut prăpăd pe bulevardul central din oraș după ce a intrat cu mașina în stâlpii de iluminat. Tânăra era în stare avansată de ebrietate și din această cauză a scăpat vehiculul de sub control. În urma impactului, motorul autoturismului a sărit la metri distanță, mașina fiind grav avariată și o persoană rănită.

O altă șoferiță beată a lovit, pe o stradă din municipiul Suceava, trei mașini la rând, ca la biliard. Accidentul respectiv s-a soldat cu doi răniți și cu patru mașini avariate grav.

O altă femeie, de 40 de ani, tot din Milișăuți, a trebuit să fie încătușată în stradă, din cauză că a sărit la bătaie la polițiști după ce a fost depistată cu alcoolemie la volan. Șoferița agresivă nici măcar nu deținea permis de conducere.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite