O șoferiță a dat cu mașina peste un elev, pe o trecere de pietoni din centrul Sucevei, și a plecat de la fața locului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii au intrat pe fir după ce băiatul a ajuns la școală și a povestit ce i s-a întâmplat. Șoferița, aflată la volanul unui Audi Q3, a forțat culoarea roșie a semaforului.

elev lovit pe trecere de pietoni semaforizată, Suceava, foto: Alina  Iosif
elev lovit pe trecere de pietoni semaforizată, Suceava, foto: Alina Iosif

Accidentul rutier s-a petrecut în centrul municipiului Suceava, joi dimineață, 30 martie 2023, pe trecere de pietoni. Cu toate că zona este plină de camere de supraveghere, șoferița care a dat cu mașina peste băiat a plecat de la fața locului.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum mașina forțează culoarea roșie a semaforului și intră pe trecerea de pietoni, chiar dacă elevul era angajat în traversare.

Impactul s-a produs la viteză mică, însă băiatul a fost lovit, a ajuns pe partea din fața a vehiculului, după care a căzut pe asfalt.

Acesta s-a ridicat singur și a plecat spre cursuri, la Colegiul Tehnic Samuil Isopescul Suceava. De asemenea, șoferița și-a văzut de drum ca și cum nimic nu se întâmplase.

Numai că băiatul a povestit colegilor și profesorilor de accident, fiind în stare de șoc. Profesorii au sunat la 112 și au sesizat polițiștii.

Agenții de la Rutieră s-au deplasat la unitatea de învățământ și au discutat cu băiatul. Ei au încercat să dea de șoferiță, despre care martorii spuneau că se afla la volanul unui autoturism Audi Q3.

În timp ce era căutată, șoferița s-a prezentat singură la Poliția Municipiului Suceava și a declarat că a fost implicată într-un incident rutier. Șoferița a fost testată de agenți cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Băiatul a fost dus la spital, unde a primit îngrijiri, însă nu a necesitat internarea.

Pe numele femeii care a provocat accidentul, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă și fugă de la locul accidentului.

Accident trecere pietoni Suceava Adevarul mp4 thumbnail png
Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite