Peste 1.000 de suporteri ucraineni au intrat în ţară, prin vama Siret, ca să asiste la meciul Macedonia-Ucraina

0
0
FOTO: Oana Şlemco
FOTO: Oana Şlemco

Entuziasmaţi şi optimişti, peste 1.000 de suporteri ucraineni au intrat în România, în cursul zilei de miercuri,16 iunie, pentru a asista la meciul Macedonia – Ucraina, care se va disputa joi, 17 iunie, la Bucureşti.

Ucrainenii care au intrat în România, miercuri, 16 iunie, prin punctul de trecere a frontierei Siret, le-au spus vameşilor că se duc să vadă meciul Macedonia - Ucraina, care se va disputa la Bucureşti, pe 17 iunie, în cadrul Campionatului European de Fotbal, Euro 2020. 

Suporterii au trecut frontiera cu autocare, microbuze sau maşini personale. Erau „înarmaţi” cu steaguri, embleme, vuvuzele.

Înainte să-şi continue drumul, microbiştii din ţara vecină au purtat discuţii cu poliţiştii suceveni de la Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, de la care au primit câteva informaţii legate de legislaţia românească.

 „Nu sunt permise deţinerea substantelor stupefiante, chiar şi pentru uzul personal, şi nici portul armelor. Armele de vânătoare sau sportive trebuie înscrise în paşaport. Pentru obţinerea unor informaţii apelaţi oricând la politiştii întâlniti pe stradă. (...) Dacă sunteţi victima unei infractiuni apelati numai la Poliţie! Reţineţi cât mai multe detalii despre persoanele şi locurile pe care le-ati cunoscut, veti uşura descoperirea celor care v-au păgubit şi vă puteti recupera astfel paguba”, le-au transmis poliţiştii. 

 Apoi, autocarele au fost escortate până la ieşire din judeţul Suceava.

Cel mai probabil, numărul suporterilor ucraineni care vor asista la meci va fi mai mare. Ca să ajungă în timp util la Bucureşti, ei trebuie să treacă frontiera Siret până cel târziu joi, la ora 9.00. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

„Mama urşilor din România” îi cere primarului din Timişoara să nu pedepsească porumbeii

Ursuleţul găsit rănit în Piatra Craiului şi-a revenit. El şi fratele său sunt îngrijiţi la Orfelinatul de Urşi

Mai multe - Suceava

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite