Nou-născut găsit mort într-o pungă şi alţi doi îngropaţi în curtea unei case. Mama este suspectată că şi-a ucis trei prunci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un caz revoltător a ieşit la iveală în satul Poiana Negri, din comuna Dorna Candrenilor, judeţul Suceava, unde o mamă este suspectată că şi-ar fi ucis trei prunci. Cea mai recentă faptă ar fi fost comisă în noaptea de luni spre marţi, când Poliţia a găsit trupul unui nou-născut într-o pungă din gospodăria familiei.

Potrivit Inspectoratului judeţean de Poliţie Suceava, care cercetează cazul, o femeie de 37 de ani a născut acasă, în comuna Dorna Candrenilor, un prunc pe care l-ar fi băgat într-un sac menajer şi l-ar fi asfixiat. Faptele ar fi fost comise în noaptea de luni spre marţi.

Poliţistul din comună s-a sesizat atunci când a observat că femeia nu mai are burtă, cu toate că sarcina era avansată. El a aflat că gravida nu a născut la Spitalul din Vatra Dornei şi atunci a decis să-i verifice locuinţa. Aşa a dat peste sacul în care se afla nou-născutul decedat.

Femeia a fost dusă la audieri, unde ar fi recunoscut că în ultimii doi ani ar fi îngropat în curtea casei alţi doi prunci. La această oră, gospodăria familiei este păzită de un echipaj de Poliţie. Oamenii legii aşteaptă să sosească un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava pentru a face verificări în curtea casei.

 Suspecta are studii superioare şi este ingineră la o multinaţională din bazinul Dornelor. Femeia este căsătorită şi mai are trei copii. Vecinii spun despre ea că era gospodină şi o mamă foarte bună.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite