Misiune contracronometru în Suceava, după ce un bărbat a căzut într-o fântână. A fost găsit în viaţă la 10 metri adâncime FOTO

0
Publicat:

Un bărbat de 30 de ani a căzut într-o fântână adâncă de 10 metri, în comuna Dornești din județul Suceava. Pompierii au reușit să îl scoată în timp util, iar o ambulanță SMURD l-a transportat la Centrul de Primiri Urgențe Rădăuți pentru îngrijiri medicale.

Victima a fost scoasă conștientă din fântână de pompieri FOTO ISU Suceava
Victima a fost scoasă conștientă din fântână de pompieri FOTO ISU Suceava

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a căzut luni, 15 aprilie, într-o fântână din comuna Dornești, județul Suceava, iar imediat s-a dat alarma pentru salvarea acestuia. Incidentul s-a petrecut în satul Iaz, din comuna Dornești. Misiunea a fost una destul de dificilă, deoarece fântâna avea o adâncime de 10 metri.

Salvatorii l-au scos răpid pe sucevean din fântână FOTO ISU Suceava
Salvatorii l-au scos răpid pe sucevean din fântână FOTO ISU Suceava

Pompierii militari care au mers la fața locului cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD au reușit să scoată victima în timp util

Fântâna avea o adâncime de 10 metri FOTO ISU Suceava
Fântâna avea o adâncime de 10 metri FOTO ISU Suceava

Conștient și cooperant, bărbatul a fost preluat de echipajul SMURD, care i-a acordat primul ajutor medical, iar apoi l-a transferat la Centrul de Primiri Urgențe Rădăuți, pentru îngrijiri medicale și investigații suplimentare.

Trei brăileni au scăpat cu viață după ce au căzut într-o fântână 

Alte trei persoane din localitatea Valea Cânepii, judeţul Brăila, au avut nevoie de îngrijiri medicale în 2022 după ce au căzut într-o fântână, în încercarea de a monta o motopompă pentru a scoate apa.

Potrivit ISU Brăila, pompierii au intervenit cu o autospecială de stins incendii, cu una de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi două ambulanţe SAJ pentru scoaterea din fântână a două persoane căzute.

Cele două persoane, de 46 şi 53 de ani, au fost scoase de pompieri şi predate ambulanţelor de la SAJ Brăila. Una dintre persoane a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe, iar celei de a doua i s-au aplicat manevre de resuscitare în încercarea de a o ţine în viaţă.

A existat şi o a treia persoană care a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a încercat să acorde primul ajutor primelor două persoane căzute şi a rămas blocată în fântână.

Cea de-a treia persoană a fost scoasă din fântână de vecini, până la sosirea pompierilor.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite