Incident șocant într-un autobuz plin cu pasageri. O adolescentă de 15 ani a fost agresată sexual

0
Publicat:

Un bărbat aflat într-un autobuz cu cel puțin 20 de călători a profitat că fata de 15 ani dormea și s-a masturbat lângă ea fără ca cineva să intervină. Individul a fost arestat preventiv.

tânăr reținut, FOTO: arhivă
tânăr reținut, FOTO: arhivă

Incidentul s-a petrecut la Gura Humorului, într-un autobuz în care se aflau aproximativ 20 de persoane. Nimeni însă nu a reacționat pe moment.

Conform procurorilor, în data de 07 iulie, în jurul orei 17.30, în timp ce se deplasa cu un autobuz în care se aflau în jur de 20 de persoane, individul a agresat-o sexual pe minoră profitând de faptul că aceasta dormea.

Din rechizitoriu a reieșit că fata era așezată pe un scaun pentru pasageri de la marginea culoarului, iar bărbatul stătea în picioare, lângă ea. Profitând de faptul că aceasta dormea, bărbatul a atins-o cu organul genital, iar apoi s-a masturbat lângă ea.

„Profitând că minora a adormit, bărbatul și-a scos organul genital din pantaloni și a început să o atingă pe persoana vătămată pe piciorul drept cu organul în repetate rânduri, masturbându-se în același timp cu mâna dreaptă, ulterior ejaculând lichidul seminal asupra persoanei vătămate, respectiv pe hanoracul, pe pantalonii scurți și pe piciorul drept al acesteia", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.

La data de 08 iulie, procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de individ pentru săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și ultraj contra bunelor moravuri.

Bărbatul a fost inițial reținut pentru 24 ore, iar ulterior acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite