FOTO VIDEO Soţ şi soţie, prinşi făcând sex în toaleta discotecii în timpul unei razii a poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au fost nevoiţi să spargă uşa de la toaleta discotecii. FOTO: IPJ Suceava
Poliţiştii au fost nevoiţi să spargă uşa de la toaleta discotecii. FOTO: IPJ Suceava

Poliţiştii suceveni au avut parte de o supriză în timpul unei razii în discoteca din comuna Zvorâştea. Pentru că era blocată din interior, poliţiştii au spart uşa de la toaletă şi au dat cu ochii peste doi tineri de aproape 30 de ani, soţ şi soţie, care făceau sex. Cei doi, aflaţi în avansată stare de ebrietate, au scăpat nesancţionaţi.

Peste 60 de poliţişti suceveni au participat, duminică dimineaţă, la 20 de razii în cluburi şi discoteci din judeţ după ce în urmă cu o săptămână au fost înregistrate trei agresiuni în zona discotecilor din Vadu Moldovei, Liteni şi Câmpulung Moldovenesc.

Raziile au fost organizate în special la cluburi din municipiile Suceava şi Câmpulung Moldovenesc şi în comunele Adâncata, Zvorâştea, Dărmăneşti şi Todireşti, între orele 1.00 – 4.30.

În timpul raziilor, au fost legitimate peste 1.200 de persoane. 24 de persoane au fost conduse la sediul poliţiei, fiind aplicate şi opt amenzi în valoare de 2.020 de lei.

„Au fost identificaţi şi zece minori care nu-şi justificau prezenţa, urmând a fi luate măsurile legale faţă de întreţinători”, a precizat Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

În timpul raziilor, poliţiştii au avut parte şi de o supriză neobişnuită. La discoteca din Zvorîştea, după ce petrecăreţii au fost împărţiţi în două grupuri, băieţii într-o parte şi fetele într-o parte, poliţiştii au constatat că uşa de la baie este încuiată. Pentru că administratorul localului le-a spus că uşa trebuia să deschisă, poliţiştii au forţat intrarea în toaletă crezând că în interior ar putea fi vreun individ care vrea să scape de verificări.

După ce au spart uşa, poliţiştii au dat peste doi tineri de aproape 30 de ani care întreţineau relaţii sexuale. Cei doi, aflaţi în stare avansată de ebrietate, le-au spus poliţiştilor că sunt soţ şi soţie şi că nu fac nimic ilegal. Cuplul iubăreţ a scăpat fără nicio sancţiune.

Citeşte şi:

Ponta, despre şoseaua de centură a Sucevei: „Ştiu sigur că s-a terminat un tronson”

Tarom ar putea anula singura cursă Suceava - Bucureşti. Ponta, rugat să intervină

CSU Suceava - Dinamo Bucureşti: 18-21

Semeghin a adus Rapidului prima victorie din sezon: 2-1 cu CF Brăila

Umbrărescu a mobilizat 150 de utilaje pentru vizita premierului pe „şoseaua morţii”. Ponta: „Să-mi arate mie câte are şi nu le foloseşte”

Preşedintele CJ Suceava propune CNADNR rezilierea contractului cu firma care reabilitează DN 18

„Drumul Morţii” intră în reparaţii: Ponta, la deschiderea şantierului de modernizare a DN 29 Botoşani-Suceava

Consiliu Local Suceava a scumpit gigacaloria la 445 de lei

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite