Șofer pe contrasens, pe autostradă. Staționa pe banda de urgență. „Toată lumea merge greșit, numai tu mergi bine?“ VIDEO

0
Publicat:

Șoferii români continuă să circule pe contrasens pe autostrăzi din țară. Un șofer a fost filmat miercuri, 9 august 2023, în timp ce staționa pe banda de urgență, după ce a mers pe sens opus.

Șoferul staționa pe banda de urgență, pe contrasens FOTO captură video Facebook
Șoferul staționa pe banda de urgență, pe contrasens FOTO captură video Facebook

Imaginile filmate de conducătorul auto care circula regulamentar au fost postate pe o rețea de socializare și au generat zeci de comentarii. În imagini se vede cum șoferul unui Volkswagen Passat staționa pe contrasens, pe banda de urgență, având și o remorcă.

„Toată lumea merge greșit, numai tu mergi bine?”, a scris cel care a postat filmarea.

Un astfel de imbecil, nu doar că ar trebui sa rămână fără permis pe viață, dar ar trebui să facă ceva ani de pușcărie pentru tentativă de omor. Mașina este o armă, iar dacă un astfel de dobitoc o folosește asa, se cheamă că este cu premeditare”, a scris un internaut.

În urmă cu o lună, șoferul unui autocar care transporta 32 de pasageri s-a ales cu o amendă importantă și cu permisul suspendat timp de 4 luni, după o manevră interzisă și periculoasă pe Autostrada A1. Conducătorul auto a mers cu spatele un kilometru pe banda de urgență pe sensul Boița-Sibiu.

Polițiștii au constatat că, la data de 8 iulie a.c., în jurul orei 10,45, pe A1, la km. 226, sensul Boița – Sibiu, șoferul unui autocar cu 32 de pasageri, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din județul Timiș, a efectuat manevra de mers înapoi pe banda de urgență, pe o distanță de 1 km. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice i-a fost suspendat pentru o perioadă de 120 de zile”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

În urmă cu cinci luni, conducătorul auto al unui autoturism Dacia Logan a fost surprins pe contrasens, tot pe A1. Polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar, complementar, a fost dispusă măsura reținerii permisului de conducere pentru o perioadă de 120 de zile. (Sursa video: Facebook/ Florin Tomuța)

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite