Doi maramureşeni care au braconat cerbi în valoare de 60.000 de euro au fost trimişi în judecată de procurorii suceveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Raul Gabriel Timiş şi Paul Sorin Danci, ambii din oraşul Borşa, judeţul Maramureş, sunt acuzaţi de “braconaj cinegetic” şi “nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”. Cei doi au braconat, în noaptea de 27 spre 28 aprilie 2012, cinci cerbi producând un prejudiciu  statului în valoare de 60.000 de euro.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc au dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a inculpaţilor Raul Gabriel Timiş şi Paul Sorin Danci, ambii din oraşul Borşa, judeţul Maramureş, pentru săvârşirea infracţiunilor de “braconaj cinegetic” şi “nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”.

Anchetatorii au stabilit că în noaptea de 27 spre 28 aprilie 2012, în baza unei înţelegeri prealabile, cei doi inculpaţi din judeţul Maramureş, s-au deplasat din oraşul Borşa, cu un autoturism JEEP, în zona fondului de vânătoare nr. 16 Valea Cârlibabei, aflat în gestiunea Ocolului Silvic Cârlibaba, pe raza comuna Breaza, judeţului Suceava, unde au comis mai multe acte de braconaj cinegetic.

Concret,  Raul Gabriel Timiş şi Paul Sorin Danci au împuşcat şi capturat un număr de cinci exemplare din specia cerb comun, patru femele şi un mascul, ambii deţinând şi folosind fără drept arme de vânătoare de tip carabină, în vederea valorificării cărnii provenite din infracţiune. Astfel, cei doi au creat un prejudiciu bugetului de stat în valoare de aproximativ de 60.000 de euro.

Alte ştiri pe această temă:

Cercetări finalizate de poliţişti din Alba într-un caz de braconaj. Trei bărbaţi au împuşcat ilegal o căprioară

Poliţist, cercetat pentru braconaj. În portbagajul maşinii sale au fost găsiţi doi căpriori împuşcaţi

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite