Declaraţia bizară a unei victime: le-a spus medicilor că a vrut să-şi sperie soţul şi s-a înjunghiat din greşeală

0
Publicat:

O tânără de 33 de ani din municipiul Suceava a ajuns la spital cu o plagă înjunghiată. Ea le-a spus medicilor că s-a certat cu soţul şi s-a prefăcut că se taie doar ca să-l sperie, însă a scăpat cuţitul în zona ficatului.

FOTO: informatiata.ro
FOTO: informatiata.ro

Victima a ajuns la Unitatea de Primiri a Urgenţelor (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean “Sf. Ioan cel Nou” în seara zilei de 3 decembrie. Medicii care au consultat-o au constatat că avea o plagă înjunghiantă penetrantă la nivel abdominal, cu leziune hepatica. Pacienta a fost internată în secţia Chirurgie pentru a fi operată în regim de urgenţă.

Ea le-a spus medicilor că s-a certat cu soţul ei şi că, pentru a-l speria, a pus mâna pe cuţit şi s-a prefăcut că se taie. Numai că din greşeală s-a înjunghiat.

Medicii au sesizat Inspectoratul de Poliţie Suceava. Oamenii legii vor face o anchetă şi vor stabili dacă lucrurile au stat aşa cum susţine victima.

S-a aruncat de la etaj

Tot sâmbătă, la UPU Suceava a mai ajuns o femeie din Fălticeni, care s-a aruncat de la etajul trei al unui bloc de locuinţe. Ea a suferit un traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic cu fracturi costale cu deplasare, pneumotorax (plămân perforat, cu aer în interior), contuzii pulmonare, contuzie abdominala, fracturi multiple la nivelul coloanei dorsale și lombare.

Potrivit unior surse neoficiale, femeia în vârstă de 34 de ani ar fi încercat să îşi pună capăt zilelor din cauza soţului gelos. Bărbatul este marinar şi a fost plecat într-o cursă timp de şase luni, iar când a revenit acasă, şi-a acuzat soţia de infidelitate.

Ea nu a mai suportat reproşurile şi din această cauză s-a aruncat de la etaj. Vecinii au fost cei care au sunat la 112 pentru a cere ajutor.

Poliţiştii au dechis un dosar penal pentru a stabili circumstanţele exacte ale producerii incidentului.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite