Avertismentul unui medic reputat: „De la 15 ianuarie începe calvarul. Pregătiţi-vă! Vaccinaţi-vă!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Preşedintele Colegiului Medicilor din Suceava, chiurgul Sorin Hîncu, a publicat pe contul său de Facebook un mesaj în care arată că România va fi lovită de valul V al pandemiei la mijlocul lunii ianuarie 2022.

Chirurgul Sorin Hîncu a scris pe contul său de Facebook că valul V al pandemiei, cu varianta „Omicron”, va fi declanşat de venirea a ţară a românilor, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

El crede că numărul bolnavilor va creşte începând cu mijlocul lunii ianuarie. „De la 15 ianuarie începe calvarul. Pregătiţi-vă! Vaccinaţi-vă!”, este îndemnul medicului.

Valul IV al pandemiei de COVID-19 a lovit extrem de puternic zona de nord a ţării. În judeţul Suceava s-au înregistrat decese cauzate de noul virus aproape cât în celelalte trei valuri la un loc.

Din păcate, judeţul a rămas pe ultimul loc pe ţară la numărul de persoane vaccinate. Într-o declaraţie de presă făcută în dimineaţa zilei de miercuri, 15 decembrie, primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că numărul persoanelor care se prezintă în Centrele de Vaccinare din oraş este într-o continuă scădere. 

avertismentul lui sorin hancu

FOTO: Oana Şlemco

În prezent, rata de infectare în judeţul Suceava este de 0,29 la mie, cea mai mare incidenţă fiind la Iacobeni – 3,06 la mie, aceasta fiind singura localitate în „zona roşie”. 

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Surpriza unui român în Italia: a mers la prostituate, dar şi-a găsit soţia „la treabă“. A omorât-o, apoi s-a sinucis

Cazul şocant al elevei care a devenit proxenetă la 14 ani: „Hai, fată, nu fi proastă, se fac bani frumoşi!“

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite