Ajutor de înmormântare acordat suceveanului care şi-a pierdut soţia şi copiii în cumplitul accident de la Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Ştefan Borcea
FOTO: Ştefan Borcea

Consiliul Local Suceava se va întruni într-o şedinţă de îndată, marţi, 27 iulie, pentru a acorda un sprijin financiar de 25.000 de lei suceveanului, care şi-a pierdut soţia şi doi copii în teribilul accident rutier, care s-a produs duminică, pe raza judeţului Bacău.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a iniţiat un proiect de hotărâre care va fi dezbătut în şedinţa organizată de îndată a Consiliului Local Suceava, privind acordarea unui ajutor de înmormântare de 25.000 de lei bărbatului din Suceava, care şi-a pierdut soţia şi doi copii în accidentul de la Bacău.

„Având în vedere situaţia de necesitate cauzată de accidentul care a avut loc, nevoile speciale constatate sunt de natură financiară, deoarece familia Huluţă nu poate suporta costurile suplimentare legate de înmormântarea celor trei membri ai familiei, precum şi costurile legate de starea de sănătate a domnului Huluţă Florin lezată grav prin producerea accidentului şi a fiului Huluţă Matei – Alexandru, internaţi la Spitalul Judeţean Bacău. 

Cazul este şi va rămâne în atenţia noastră, a întregii comunităţi, considerând oportun să sprijinim financiar familia Huluţă şi propun acordarea unui ajutor de urgenţă, în cuantum de 25.000 lei, pentru suportarea unor cheltuieli care să acopere costurile suplimentare legate de înmormântarea celor trei membri ai familiei, Huluţă Ionela, Huluţă Darius – Mihai şi Huluţă Miruna – Georgiana”, se arată în expunerea de motive a primarului Ion Lungu.

Maşina în care se afla familia din Suceava a fost lovită violent de un  microbuz care a intrat pe contrasens. În urma impactului, a rezultat decesul a şapte persoane, trei din familia suceveanului şi patru persoane aflate în microbuz.

Mai puteţi citi:

Şapte morţi şi cinci răniţi, după o coliziune frontală între un autoturism şi un microbuz, pe E85. A fost activat Planul Roşu FOTO

Mărturisiri de la locul tragediei de pe E85. Copilul care a rămas fără soră, mamă şi ambele bunici: „Tată, spune-mi că e un vis”

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite