A furat capacul de canal pentru a-l duce la fier vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Capacul a fost furat chiar din centrul municipiului, de lângă şantierul parcării subterane
Capacul a fost furat chiar din centrul municipiului, de lângă şantierul parcării subterane

Jandarmii suceveni l-au prins pe bărbat în apropierea găurii de canal de unde furase capacul şi i-au întocmit dosar penal pentru furt calificat.

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Zoriştea, a fost surprins marţi de jandarmii suceveni în timp ce executau serviciul de ordine şi siguranţă publică în zona centrală a municipiului Suceava, în timp ce transporta cu greutate un sac voluminos. La vederea jandarmilor, acesta devenit agitat şi a mărit pasul, însă a fost oprit de către membrii echipajului.

Jandarmii au constatat că persoana în cauză este Marius P., din comuna Zvoriştea, iar la controlul efectuat asupra acestuia s-au găsit în sac un capac de canalizare şi un ciocan. În urma verificărilor efectuate, bărbatul le-a spus jandarmilor că a sustras capacul unei guri de canalizare din imediata apropiere a gardului împrejmuitor al şantierului unde se efectuează lucrări pentru parcarea subterană din centrul municipiului şi vroia să îl ducă la un centru de valorificare a fierului vechi.

"În cauză au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea unei fapte susceptibile de a fi furt calificat, dosarul urmând să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava în vederea continuării cercetărilor", a declarat Bogdan Cornaci, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava.
 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite