Zeci de permise de conducere, reţinute de poliţişti în minivacanţa de Rusalii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Controale în trafic FOTO IPJ Ialomiţa
Controale în trafic FOTO IPJ Ialomiţa

În minivacaţa de Rusalii, poliţiştii din Ialomiţa au acţionat pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă public. Şase şoferi au fost epistaţi băuţi la volan, rezultatele testelor de alcoolemiei indicând valori de până la 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În perioada 5 – 8 iunie, poliţiştii au intervenit la 331 de evenimente, dintre care 318 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112. De asemenea, au fost sesizate 45 de infracţiuni.

Pe parcursul celor 4 zile poliţiştii rutieri au organizat acţiuni punctuale pe linia disciplinării participanţilor la trafic, care conduc autovehicule aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor.

Poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 53 de permise de conducere şi au constatat 14 infracţiuni la siguranţa circulaţiei pe drumurile publice, dintre care 6 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe. De asemenea, au fost retrase 17 certificate de înmariculare.

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite