Un şofer cu 1,03 alcoolemie s-a răsturnat cu autocamionul pe DN2, la Sineşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc pe DN2 FOTO Arhivă Adevărul
Accidentul a avut loc pe DN2 FOTO Arhivă Adevărul

Un cetăţean ucrainan, aflat la volanul unui autocamion s-a răsturnat duminică, 12 aprilie, pe DN2. Poliţiştii spun că şoferul avea 1,03 alcoolemie.Duminică, 12 aprilie, poliţiştii ialomiţeni au intervenit pe DN 2, în afara localităţii Sineşti, la un accident de circulaţie produs pe fondul consumului de alcool.

  Din verificările efectuate la faţa locului a reieşit că cetăţeanul ucrainean de 35 ani, conducea un ansamblu auto pe DN2 din direcţia Bucureşti către Urziceni. Din cauza stării de ebrietate în care se afla, a pierdut pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şoferului i-au fost recoltate probe biologice de sânge la Camera de Gardă a Spitalului Municipal Urziceni, în vederea determinării alcoolemiei. Poliţiştii au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul în timp ce se afla sub influenţa alcoolului”.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite