Un număr de 18 şoferi, lăsaţi pietoni în weekend, pentru nereguli rutiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Controale în trafic FOTO Adevărul
Controale în trafic FOTO Adevărul

Un număr de 18 şoferi au fost lăsaţi pietoni de poliţişti, în weekend, pentru încălcarea legislaţiei rutiere. Oamenii legii au aplicat peste 200 de sancţiuni pentru abaterile constatate.

Poliţiştii ialomiţeni au continuat în weekend acţiunile pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, combaterea faptelor antisociale şi a infracţiunilor, dar şi pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

Astfel, oamenii legii au fost solicitaţi să intervină la 98 de evenimente, dintre care 91 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, totodată, fiind sesizate 19 infracţiuni, dintre care 9 contra persoanei şi 6 contra patrimoniului.  De asemenea, în cadrul acţiunilor organizate în contextul pandemiei de COVID-19, poliţiştii au legitimat 285 de persoane, au verificat 47 de obiective de interes şi au controlat 11 mijloace de transport persoane. 

Totodată, poliţiştii au organizat acţiuni pentru creştere gradului de siguranţă în trafic, iar ca măsură complementară au reţinut 18 permise de conducere şi au retras 7 certificate de înmatriculare. 

Sâmbătă au fost aplicate în total, 203 de sancţiuni, atât pentru abaterea de la normele rutiere, de convieţuire socială, precum şi pentru încălcarea legislaţiei în contextul actual. 

Vă mai recomandăm şi:

Imunitatea naturală nu face faţă tulpinii Delta: „Efectele Valului 4 asupra sistemului de sănătate şi economiei vor fi devastatoare”

Ce contraindicaţii au caisele, fructele care elimină toxinele. De ce trebuie evitate cele uscate

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite