Tragedie pe DN2, la Coşereni. A intrat cu maşina într-un parapet şi a murit pe loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident pe DN2 FOTO ISU Ialomiţa
Accident pe DN2 FOTO ISU Ialomiţa

Un bărbat a sfârşit tragic în noaptea de miercuri spre joi, 2/3 februarie, într-un accident rutier petrecut pe DN2. Şoferul a murit pe loc când s-a lovit violent cu maşina de un parapet.

Pompierii chemaţi de urgenţă la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa bărbatului. Din nefericire, acesta a fost găsit decedat.

Apelul la 112 a fost dat la ora 00.25. salvatorii au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs pe DN 2, în Coşereni, Ialomiţa, în care a fost implicat un autoturism care a intrat într-un parapet. 

La locul intervenţiei au fost alocate de urgenţă două echipaje din cadrul Detaşamentului de pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere şi o autospecială pentru descarcerare, în sprijin fiind solicitate şi două echipaje ale SAJ Ialomiţa.

Conform ISU Ialomiţa, accidentul s-a soldat cu o victimă, care din nefericire a fost declarată decedată de către echipajul ambulanţei SAJ de locul intervenţiei. Pompierii au asigurat măsuri pentru prevenirea şi stingerea incendiilor la locul accidentului. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările care au condus la producerea tragediei.

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

Locul misterios din ţinutul dacilor unde stejarii au fost lăsaţi să crească neatinşi timp de sute de ani VIDEO

 

EUobserver: În timp ce atenţia este fixată pe Ucraina, Rusia ocupă Belarusul

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite