REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 Gravidă în luna a opta, o elevă a susţinut Evaluarea Naţională sub supraveghere medicală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă, 29 iunie 2013,au fost afişate la avizierele şcolilor primele rezultate la examenul de Evaluare Naţională 2013. Sesiunea din acest an a Evaluării Naţionale nu a fost lipsită de evenimente mai puţin obişnuite. O elevă de 14 ani a fost supravegheată de medici în timpul probelor, întrucât era gravidă în luna a opta.

Eleva de 14 ani care a susţinut Evaluarea Naţională în condiţii speciale învăţa la o şcoală din zona Amara. Pe durata probelor la Limba Română şi Matematică ea a fost supravegheată de un medic şi de un asistent. Adolescenta se pregăteşte să devină mămică, tocmai de aceea oficialii din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Ialomiţa au făcut tot ceea ce le-a stat în putinţă pentru ca eleva să nu aducă pe lume copilul în timpul examenului.

S-ar părea că adolescenta a reuşit să obţină note de trecere la Evaluarea Naţională. Totuşi mediile finale se vor afişa abia peste câteva zile.

Rezultatele finale la examenul de Evaluare Naţională 2013 se vor afişa la avizierele şcolilor pe 3 iulie, urmând ca listele complete, cu notele şi ierarhia elevilor la nivel naţional, în urma examenului de Evaluare Naţională 2013, să fie publicate pe 4 iulie, pe site-ul Ministerului Educaţiei, dedicat admiterii la liceu: admitere.edu.ro.

De asemenea, rezultatele vor putea fi urmărite pe adevarul.ro, pentru fiecare judeţ în parte. Sâmbătă, 29 iunie 2013, la ora 16.00, la şcolile din judeţul Ialomiţa au fost afisate doar primele rezultate ale examenului de Evaluare Naţională, iar în seara aceasta, până la orele 22.00, se primesc contestaţii.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite