O casă cu mansardă, făcută scrum într-un incendiu devastator la Alexeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Focul a făcut prăpăd FOTO Adevărul
Focul a făcut prăpăd FOTO Adevărul

Mai bine de 5 ore s-au luptat cu flăcările pompierii din Urziceni pentru a stinge vâlvătaia care a cuprins ieri o gospodărie din comuna Alexeni.

Focul a izbucnit luni, 3 august, în jurul orei 09.00, la o locuinţă situată în comuna Alexeni. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii de la Detaşamentul Urziceni, care au acţionat cu 3 autospeciale cu apă şi spumă, fiind sprijiniţi de echipajul SMURD.

În momentul sosirii echipajelor la locul evenimentului, interiorul locuinţei, tip parter+mansardă, ardea cu violenţă, focul fiind alimentat de materialul din care aceasta era executată (buşteni din lemn). Pompierii au lucrat mai bine de 5 ore pentru lichidarea incendiului, care a înghiţit interiorul casei (6 încăperi cu mobilierul, electronicele şi electrocasnicele, elementele din starea de fixaţie, îmbrăcămintea şi documentele din acestea) pe o suprafaţă de circa 150 mp, precum şi acoperişul acesteia, pe o suprafaţă de aproximativ 250 mp.

Cel mai probabil, sopun pompierii, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric la un cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolaţia deteriorată.

Vă mai recomandăm şi:

UPDATE. Incendiu devastator la o fermă din Amara. O persoană a fost carbonizată şi 700 de animale au pierit în foc

Incendiu la o solă de grâu în comuna Stelnica. Focul, provocat de doi copii

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite