Iubire până la adânci bătrâneţi. Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă industria de la Hollywood le aduce popularitate vedetelor, altfel stau lucrurile în vieţile lor personale. A devenit deja o obişnuinţă pentru staruri să-şi schimbe partenerii după cum bate vântul. Cu toate acestea, unele dintre vedete americane de film sau muzică trăiesc de ani buni o poveste de dragoste.

Pe lista cuplurilor longevive din cetatea vedetelor internaţionale, Hollywood, se înscrie şi solistul trupei U2, Bono. Acesta este căsătorit încă din 1982 cu actuala lui soţie, irlandeza Alison Hewson. În intervirurile pe care le-au acordat la televiziuni, reviste glossy sau tabloide cei doi au declarat mereu faptul că factorii care dau putere unui mariaj sunt conştiinţa de sine şi propria independenţă. 

image

Secretul în dragoste al lui Meryl Streep

Celebră pentru rolurile pe care le-a jucat în filme precum „Orele”, adaptare după romanul omonim al lui Michael Cunningam, sau „Diavolul se îmbracă de la Prada”, Meryl Streep este una dintre actriţele de la Hollywood care a avut parte de succes şi în dragoste. Ea este căsătorită de 37 de ani cu sculptorul Don Gummer. Într-un interviu acordat revistei americane „Womans Weelky” Meryl Streep a dezvăluit secretul logevităţii cuplului din care face parte: „comunicaţi, comunicaţi, comunicaţi”, a declarat actriţa. 

image

Jay-Z şi Beyonnce aka „Bonnie and Clyde”

Duetul realizat de rapper-ul Jay-Z împreună cu Beyonnce pentru melodia „Bonnie and Clyde” se pare că a fost unul cu noroc şi pentru viaţa personală a artiştilor. Imediat după terminarea filmărilor, cei doi au rămas nedespărţiţi, figurând în prezent pe lista celor mai longevive cupluri de la Hollywood. Căsătoriţi în anul 2008, cei doi se simt la fel de îndrăgostiţi ca-n prima zi. 

image

Nunta în secret a Penelopei Cruz

Actorii Penelope Cruz şi Javier Bardem formează un cuplu din anul 2007, dar s-au căsătorit abia în 2010. Nunta a fost realizată în secret, departe de ochii curioşilor şi ai aparatelor de fotografiat ale paparazzilor. Un an mai târziu a venit pe lume şi primul copil al celor doi actori. Cei doi au format un cuplu şi în producţiile în care au apărut, cel mai titrat film fiind „Vicky, Christina, Barcelona”, producţie recompensată cu un Oscar. 

image

Sarah Jessica Parker şi Matthew Broderick

Actorii Sarah Jessica Parker şi Matthew Broderick sunt căsătoriţi de mai bine de 15 ani, dar nu multă lume ştie acest lucru. În ciuda carierelor de succes pe care le au amândoi la Hollywood, cuplul a fost văzut de foarte puţine ori în public sau pozând împreună pe covorul roşu.

image

   

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite