Incendiu puternic la Fetești. De la ce au pornit flăcările uriașe care au cuprins o locuință

0
Publicat:

Un incendiu puternic a cuprins duminică noapte o locuință din Fetești. Alertați de urgență, pompierii au stins flăcările uriașe după aproximativ trei ore. Se pare că focul a fost provocat de un jar.

Incendiu puternic la o locuință din Fetești FOTO ISU Ialomița
Incendiu puternic la o locuință din Fetești FOTO ISU Ialomița

Conform ISU Ialomița, duminică, puțin după miezul nopții, trei echipaje operative din cadrul Stației de pompieri Fetești, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă au fost solicitate să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o locuință din municipiul Fetești.

În sprijinul acestora a acționat și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița. După o intervenție de aproximativ trei ore, incendiul a fost lichidat. Conform pompierilor flăcările au făcut scrum acoperișul locuinței construit din astereală din lemn și învelit cu țiglă, pe o suprafață de aproximativ 130 de metri pătrați, patru uși de interior din lemn și 8 geamuri PVC.  "Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind jarul, generat de un coș de fum neprotejat termic", a anunțat ISU Ialomița.

Un trăsnet a lovit la stadion

Pe 3 septembrie, Stadionul Municipal din Slobozia a fost lovit de trăsnet, tribuna oficială fiind distrusă de un incendiu violent. Focul a făcut scrum cele 130 de scaune.

După o intervenție de aproximativ două ore incendiul a fost lichidat. Conform ISU Ialomița, focul a făcut scrum scaunele tribunei (aproximativ 130 de bucăți), tavanul construit din lambriu PVC pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați și tâmplăria de termopan pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați. "Din primele informații, se pare că cel mai probabil incendiul a fost generat de trăsnet", a anunțat la acea dată ISU Ialomița.

Ne-am uitat pe camerele video montate la stadion și la un moment dat s-a văzut o lumină puternică căzută în zona ultimului rând de fotolii și imediat s-a aprins focul care a distrus rapid fotoliile instalate în tribuna oficială a stadionului.”, a spus Ilie Lemnaru, managerul AFC Unirea 04 Slobozia, relatează infoialomița.ro.    

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite