Impact violent pe o şosea din Ialomiţa. Un autoturism condus de un şofer beat a spulberat o căruţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un autoturism a lovit în plin o căruţă FOTO IPJ Ialomiţa
Un autoturism a lovit în plin o căruţă FOTO IPJ Ialomiţa

Un bărbat a fost rănit, pe DC 37, în afara localităţii Balaciu, după ce au autoturism  intrat în plin în căruţa pe care o conducea. Poliţiştii au stabilit că şoferul maşinii se urcase băut la volan.

Accidentul a avut loc vineri seară, pe DC 37 în afara localităţii Balaciu, şi s-a soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că un bărbat, în vârstă de 61 de ani, din comuna Balaciu, în timp ce conducea un autoturism a intrat în coliziune cu un atelaj hipo ce se afla pe partea carosabilă, condus de un bărbat de 45 de ani. 

În urma impactului, căruţaşul a fost rănit şi transportat la Spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii i-au testat cu aparatul Drager, rezultatul în cazul şoferului autoturismului a fost de 0,79, iar în cazul căruţaşului de 0,09.

IPJ Ialomiţa a deschis o anchetă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Motivul pentru care un sportiv, lovit până la comă de 11 bătăuşi, nu-şi poate găsi dreptatea în instanţă

Biden a declarat că Putin s-a decis cu privire la invazia rusă a Ucrainei. Potrivit preşedintelui Statelor Unite, forţele ruse „vor alege Kievul ca ţintă”

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite