FOTO Pregătirile pentru Ziua Mamei în linie dreaptă la Slobozia. Florăriile luate cu asalt în fapt de seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clienţii fac cozi în jurul tarabelor cu flori FOTO: M.S.
Clienţii fac cozi în jurul tarabelor cu flori FOTO: M.S.

La Slobozia, florile se vând cel mai bine seara. Zeci de oameni fac coadă în faţa florăriilor din oraş. Totul pentru a le dărui mamelor, soţiilor sau iubitelor un buchet deosebit cu ocazia zilei de 8 martie.

Cumpărături în fapt de seară

La florăria din zona parcului E14 zeci de oameni au plecat în căutarea buchetului perfect. Ion Mihăilescu (35 de ani) a lăsat cumpărăturile pentru 8 martie pe seară, în speranţa că va fi mai puţin aglomerat.

N-a avut parte de prea mult succes. „Am zis să cumpăr totul acum pe seară când vin de la muncă însă stau de 190 minute şi tot nu reuşesc să cumpăr ceva. Am fost pe la toate florăriile din oraş dar peste tot este la fel de aglomerat“ susţine bărbatul.

Trebuie să cumpere un buchet pentru soţia sa, unul pentru şefă şi unul pentru diriginta lui Vlăduţ, băiatul său în vârstă de 14 ani.

Preţurile florilor

Coada din faţa standurilor cu flori îi bnucură pe comercianţi. Unii dintre ei îşi îndeamnă clienţii să se apropie cu mesajul „Mai aproape, mai aproape ! Flori frumoase pentru toată lumea!“.

Preţurile sunt însă pentru toate buzunarele. Un fir de lalea costă 3 lei, zambilele se vând cu 5 lei firul, în timp ce un fir de trandafir costă 10 lei.

Clienţii cu prenteţii pot scoate din buzunar până la 50 de lei pentru un buchet cu flori de sezon. Anul acesta de 1 martie, florăreasa Marina Mihai (50 de ani) a avut program non-stop la standul său cu flori. Va sta trează şi în noaptea aceasta. „Stăm să scoatem şi noi nişte bani, acum se face vânzarea că pe urmă...bate vântul la tarabe“ susţine florăreasa.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite