Cum a rămas fără maşină un bărbat care se plimba noaptea, ce amendă a primit de la poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din Slobozia, a rămas fără maşina pe care o conducea şi a primit şi o amendă în valoare de 10.000 de lei. Suspectul nu deţinea permis de conducere şi nici documente cu privire la autoturism.La data de 11 aprilie a.c., în jurul orei 23.30, poliţiştii din Slobozia au oprit în trafic, pe raza cartierului Bora, un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că şoferul nu figurează ca deţinător al permisului de conducere pentru nicio categorie de vehicule, pe numele lui fiind întocmit dosar de cercetare penală.

Întrucât bărbatul nu deţinea documente cu privire la autoturismul pe care îl conducea, existând discrepanţe între numerele de înmatriculare aplicate şi datele rezultate din verificări, autovehiculul a fost ridicat şi depus la sediul Poliţiei Municipiului Slobozia în vederea definitivării cercetărilor. De asemenea, bărbatul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 10.000 de pentru nerespectarea Ordonanţei Militare nr. 3/2020.

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite