Biciclist băut, lovit de o maşină în comuna Borăneşti. Victima a fost transportată la spitalul din Urziceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia a deschis dosar de ătămare corporală din culpă FOTO IPJ Ialomiţa
Poliţia a deschis dosar de ătămare corporală din culpă FOTO IPJ Ialomiţa

Un biciclist băut a fost rănit vineri după-amiază, 25 februarie, într-un accident rutier petrecut pe raza comunei Borăneşti, Ialomiţa Victima a fost transportată la spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale.

Vineri după-amiază, în jurul orei 16.00, pe raza comunei Borăneşti s-a produs un accident de circulaţie, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.  

Poliţiştii au stabilit, în urma cercetărilor la faţa locului, că un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din judeţul Ilfov, care conducea un autoturism pe DJ201, a acroşat un biciclist. 

În urma impactului, biciclistul a fost rănit, fiind transportat la Spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale. 

Conform IPJ Ialomiţa, în urma testărilor cu aparatul Drager rezultatul în cazul şoferului a fost de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cazul biciclistului de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În acest caz, poliţiştii au deschis dosar penal şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

  

Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Lupte între forţele armate ruse şi cele ucrainene în centrul Kievului. Zelenski: 137 de morţi, inclusiv civili, 316 răniţi

Război în Ucraina. Tancurile ruseşti au intrat în capitală. Ruşii îl caută să-l elimine pe preşedintele Zelenski VIDEO

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite