Accident mortal pe DN2A. Pieton ucis de un şofer băut care a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pietonul a murit pe loc FOTO IPJ Ialomiţa
Pietonul a murit pe loc FOTO IPJ Ialomiţa

Un bărbat în vârstă de 64 de ani  fost ucis pe loc sâmbătă seară în timp ce traversa strada. Şoferul vionovat de producarea accidentului mortal şi-a lăsat victima într-o baltă de sânge şi s-a făcut nevăzut.

Conform IPJ Ialomiţa, tragedia s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 22.30. Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN2A, în zona Malu, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane. 

La faţa locului ,poliţiştii au stabilit că accident a fost implicat un pieton, un bărbat în vârstă de 64 de ani, din comuna Alexeni, care a fost lovit de un autoturism în timp ce traversa strada. În urma impactului violent, pietonul a decedat. 

Şoferul autoturismului a părăsit locul accidentului, însă poliţiştii l-au identificat în cel mai scurt timp, fiind vorba despre un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Ion Roată.  În urma testării cu aparatul Drager,  acesta a indicat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Poliţiştii au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă,  conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului.

Vă mai recomandăm şi:

Cum se murea la coadă la carne în România comunistă. Detalii terifiante din jurnalul secret al unui arhitect

Talibanii au executat un şef de poliţie afgan care luptase împotriva lor, deşi se lăudau că vor „ierta pe toată lumea“

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite