Accident cu patru victime pe DN2. Răniţii, transportaţi la spitalul din Urziceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc pe DN2 FOTO ISU Ialomiţa
Accidentul a avut loc pe DN2 FOTO ISU Ialomiţa

Patru persoane au fost rănite sâmbătă pe DN2, pe raza satului Cotorca, după ce maşina în care se aflau a părăsit şoseaua şi a intrat în şanţ. Toţi ocupanţii autoturismului au fost transportaţi la spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale.

Conform ISU Ialomiţa, accidentul a avut loc sâmbătă, 5 iunie, în jurul orei 07.30. Slvatorii de la Detaşamentul de pompieri Urziceni au intervenit cu o autospecială de intervenţie, o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, la un accident rutier pe DN 2, pe raza satului Cotorca din comuna Ciocârlia, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă.

La locul evenimentului au venit în sprijin şi trei echipaje ale SAJ Ialomiţa - substaţia Urziceni. În urma accidentului, patru persoane au fost rănite. Când au sosit salvatorii, victimele erau conştiente  şi neîncarcerate,  şi au fost monitorizate de echipajele SMURD şi SAJ la locul intervenţiei. După acordarea primului ajutor medical,toate cele patru victime au fost transportate de echipajele medicale la Spitalul Municipal Urziceni. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor la locul accidentului.

Vă mai recomandăm şi:

Corupţii nu vor mai putea beneficia de pensia specială. Avocat: Vom asista la o scădere a infracţiunilor de corupţie

Dimitrie Gusti, savantul care a creat unul dintre cele mai vestite muzee etnografice în aer liber din lume

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite