A sfârşit cumplit în seara de Crăciun. Un tânăr a murit pe loc într-un accident pe DN3A

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina s-a răsturnat pe câmp FOTO IPJ Ialomiţa
Maşina s-a răsturnat pe câmp FOTO IPJ Ialomiţa

Tragedie la Feteşti în seara de Crăciun. Un bărbat de 35 de ani şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident rutier care a avut loc pe 25 decebmrie, în jurul orei 23.30, pe DN3A. Şoferul maşinii care s-a răsturnat pe un câmp nu a avut nicio şansă de supravieţuire.

Conform IPJ Ialomiţa, la data de 25 decembrie, în jurul orei 23.30, pe DN 3A, în afara localităţii Feteşti, s-a produs un accident de circulaţie, soldat cu decesul unei persoane. 

Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit că victima a murit pe loc, după ce maşina pe care o conducea s-a răsturnat pe un câmp. Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Feteşti conducea un autoturism pe DN 3A, din direcţia Drajna către Feteşti, iar într-o clip de neatenţie a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat pe câmp. 

În urma accidentului, şoferul a murit pe loc. Poliţiştii au deschis o anchetă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, şi urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs tragedia.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Accident cu trei răniţi pe DN2. O persoană rămasă încarcerată, transportată la un spital din Capitală

Cine este tânăra care a ars de vie într-un teribil accident pe DN2. Recent, trăise o nenorocire

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite