VIDEO Tânăr speriat de moarte la întoarcerea acasă. Cum a aflat că va fi plasat în carantină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
farsa slatina coronavirus

Un tânăr care s-a întors acasă, cel mai probabil, după anunţul că şi cursurile universitare, nu doar cele din învăţământul preuniversitar, se suspendă, a avut parte de un eveniment neaşteptat chiar în momentul în care a coborât din autoturism.

Patru persoane echipate pentru intervenţia în situaţii de risc de contaminare l-au aşteptat pe un tânăr care sosea, cel mai probabil, dintr-un oraş universitar, miercuri-seară, 11 martie 2020. Cei patru au ajuns cu câteva minute înainte de sosirea tânărului în zona Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina şi s-au aşezat chiar pe băncuţele din curtea spitalului, fiind evident că aşteaptă ceva. 

Trecătorii i-au privit preţ de câteva minute foarte curios, până în momentul în care un autoturism a oprit, iar din el a coborât un tânăr. Şoferul, şi el tot un tânăr, a coborât la rândul său şi l-a ajutat pe băiat să dea jos bagajul, un troller şi o mică geantă de voiaj. Tânărul a dat mâna cu şoferul şi a încercat să-şi vadă de drum. L-au înconjurat imediat cele patru persoane care purtau costume de protecţie. Tânărul s-a blocat şi n-a ştiut cum să reacţioneze, timp în care persoanele care l-au înconjurat i-au adus la cunoştinţă că va trebui să fie plasat în carantină din cauza coronavirusului.

   

Piesa de teatru nu a fost însă pusă în scenă cu foarte mare talent, pentru că la un moment dat unul dintre bărbaţii care l-au înconjurat pe tânăr a bufnit în râs şi, astfel, cei patru s-au dat de gol. Erau, în fapt, prietenii băiatului care au pus la cale o farsă.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite