UPDATE Trafic blocat câteva zeci de minute pe DN 65 - E 574. Un autotren s-a răsturnat, circulaţia fiind întreruptă pentru repunerea acestuia în circulaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
trafic blocat autotren

Repunerea în circulaţie a autotrenului care s-a răsturnat în dimineaţa zilei de joi, 31 octombrie 2019, pe E 574, pe raza localităţii Găneasa, în judeţul Olt, a impus blocarea traficului pentru câteva zeci de minute.

UPDATE: Circulaţia s-a reluat pe DN 65-E 574, după repunerea pe roţi a autotrenului care a derapat joi-dimineaţă şi s-a răsturnat pe o parte, în şanţ. Poliţiştii au anunţat în jurul orei 13,00 reluarea traficului.

Ştirea iniţială

Joi-dimineaţă, un autotren încărcat cu produse lactate a derapat şi s-a răsturnat în şanţ, fără a se înregistra victime sau restricţionări ale circulaţiei. Repunerea sa pe drum nu se poate realiza, însă, fără blocarea traficului. IPJ Olt a anunţat că traficul rutier pe DN 65 -E 574 va fi blocat timp de aproximativ 20-30 min, în vederea repunerii pe roţi a autotrenului care a derapat la ieşirea din com.Găneasa către Balş.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite