Un şofer de 73 ani s-a răsturnat cu maşina şi rămas încarcerat pe o stradă din Slatina. A refuzat transportul la spital VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa ISU Olt
Sursa ISU Olt

Un bărbat în vârstă de 73 ani a rămas încarcerat în autoturismul pe care îl conducea, în urma unui accident produs pe o stradă din Slatina. Pompierii l-au scos din maşină, victima refuzând, însă, transportul la spital.

Accidentul a avut loc marţi, 22 februarie 2022, pe o stradă din Slatina, Olt. Maşina condusă de un bărbat de 73 ani s-a răsturnat, şoferul rămânând încarcerat.

„Pompierii Detaşamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere şi un echipaj SMURD, au intervenit în municipiul Slatina, strada Cuza Vodă, la un accident rutier cu o victimă blocată în autoturism. 

La sosirea echipajelor, autoturismul a fost găsit răsturnat, iar şoferul în vârstă de 73 de ani, conştient şi cooperant. 

Bărbatul a fost extras în siguranţă din vehicul şi preluat de echipajele medicale. 

Pacientul nu acuza dureri şi nu prezenta traumatisme şi a refuzat transportul la spital“, a comunicat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

accidenbt încarcerat slatina

Vă recomandăm să citiţi şi:

Accident la Curtea de Argeş. A ratat curba şi a intrat într-un gard de beton. Şoferiţa este în stare critică, pasagerul a murit

Accident mortal în Olt. Un biciclist a fost lovit de un autoturism

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite