Trei supraviețuitori în accidentul de pe E 574, în care patru oameni au murit. Care este starea lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane, două femei și un bărbat, au supraviețuit carnagiului produs marți-seară, 7 martie 2023, pe drumul european E 574, în județul Olt. Cei trei sunt spitalizați la SJU Slatina. O femeie este intubată, alte două victime sunt în stare stabilă.

Accidentul produs pe drumul european E 574 s-a soldat cu patru morți FOTO: Fb /Info trafic Slatina
Accidentul produs pe drumul european E 574 s-a soldat cu patru morți FOTO: Fb /Info trafic Slatina

În cumplitul accident produs în afara localității Jitaru, în care două mașini s-au lovit, și-au pierdut viața patru persoane, iar alte trei au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Trei dintre bărbații decedați se aflau în mașina condusă de un tânăr de 28 ani, din Colonești, care și-a pierdut viața. Au fost găsiți decedați, în aceeași mașină, un alt bărbat în vârstă de 29 ani și un bărbat în vârstă de 55 ani.

În cea de-a doua mașină implicată în accident, condusă de un tânăr de 23 ani, din localitatea Corbu, se mai aflau trei persoane: o femeie de 44 ani, o femeie de 30 ani și un băiat de 18 ani, cei trei suferind diverse traumatisme.

Planul alb la SJU Slatina, pentru urgențe de Cod Roșu

La scurt timp de la producerea accidentului, la Spitalul Județean de Urgență Slatina s-a declanșat planul alb de intervenție, urgența fiind de cod roșu.

Au fost chemați medici de acasă, personalul medical s-a mobilizat exemplar și s-au acordat îngrijiri de specialitate celor trei pacienți. (...) Cazurile nu depășesc competența spitalului”, a declarat managerul SJU Slatina, Angela Nicolae.

Femeia  de 44 ani a suferit cele mai grave leziuni, medicii fiind nevoiți să intre de urgență în sala de operații. În prezent femeie se află în continuare în Terapie Intensivă, fiind intubată.

Cei trei pacienți, două femei și un bărbat, au venit cu politraumatisme din accident rutier, în stare gravă. Au fost stabilizați, s-a acordat îngrijire medicală de urgență. O pacientă a suferit intervenții chirurgicale de urgență în Blocul Operator. Prezenta mai multe traumatisme, hemoragie internă, ruptură de splină”, a mai precizat managerul SJu Slatina.

Ceilalți doi, femeie și bărbat, care au suferit politraumatisme din accident rutier „importante, cu afectarea oaselor, organelor”, sunt în prezent internați în secțiile spitalului și li se acordă îngrijiri de specialitate. În prezent viața nu le este pusă în pericol, a mai spus Nicolae.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite