Un bărbat din Caracal, dat dispărut cu o zi în urmă, a fost descoperit în albia unui pârâu. Are nevoie de îngrijiri medicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost găsit la aproximativ 24 ore de la dispariţie FOTO: IPJ Olt
Bărbatul a fost găsit la aproximativ 24 ore de la dispariţie FOTO: IPJ Olt

un bărbat a fost găsit în albia secată a unui râu, după aproximativ 24 ore de căutări, fiind transportat la spital pentru diagnostic şi îngrijiri de specialitate.

Dispariţia bărbatului a fost anunţată marţi, 10 august 2021, de către fiica acestuia. Bărbatul are probleme de sănătate, teama familiei fiind că starea acestuia se poate agrava de la o oră la alta.

„La data de 10 august a.c., orele 22:30, o femeie din municipiul Caracal a sesizat organele de poliţie despre faptul că tatăl său, un bărbat în vârstă de 64 de ani, a plecat de la domiciliu în jurul orelor 11:00 şi nu a mai revenit. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Caracal, fiind mobilizate efective sporite“, a comunicat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu. Acesta a precizat că la căutări au participat poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Caracal, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt şi lucrători ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.

Bărbatul a fost căutat până târziu în noapte, însă fără succes. Căutările au fost reluate astăzi, când a şi fost găsit pe un teren greu accesibil. Bărbatul nu se afla într-o stare prea bună, fiind dus la spitalul din caracal.

„În cursul zilei de 11 august, în jurul orelor 12.00, bătrânul a fost găsit în albia secată a unui pârâu, în proximitatea parcului ”Constantin Poroineanu”, din municipiul Caracal, fiind extras şi preluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt şi ulterior transportat la Spitalul municipal din localitate“, a mai spus Grigorescu..


 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite