Un bărbat din Balş a distrus două maşini aruncând cu obiecte de la etaj. Au intervenit „mascaţii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident FOTO POlitia Romana

Un bărbat în vârstă de 43 ani, din oraşul Balş, judeţul Olt, a fost preluat de luptătorii SAS şi dus la spital în urma unui episod violent.

Bărbatul, despre care vecinii ştiau că nu este tocmai liniştit, a avut vineri-seara, 11 decembrie 2020, o ieşire deosebit de violentă, aruncând cu foarte multe obiecte - de la jucării şi farfurii, la electrocasnice şi electronice -  de la fereastra apartamentului său. Primul echipaj de poliţie ajuns pe strada Ion Creangă, de unde a venit apelul, nu l-a putut calma, aşa că la faţa locului au ajuns şi luptătorii Serviciului de Operaţiuni Speciale, bărbatul fiind transportat la spitalul Slatina, unde a fost internat.

„La data de 11 decembrie a.c, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Balş au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat, de 43 de ani, din localitate, aruncă de la geamul locuinţei cu mai multe obiecte şi a produs pagube materiale mai multor autoturisme parcate în zonă. Totodată, acesta ar fi adresat ameninţări persoanelor din zonă şi ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică.

La faţa locului s-au deplasat de îndată poliţişti din cadrul Poliţie oraşului Balş şi întrucât bărbatul a continuat să aibă acelaşi comportament, a fost solicitat sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de "distrugere ", "ameninţare " şi " tulburarea ordinii şi liniştii publice ". Activităţile se desfăşoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

În urma acţiunilor bărbatului două maşini au suferit avarii serioase, parbrizul unui autoturism fiind spart, iar caroseria unui alt autoturism, avariată. Bărbatul, care locuia singur, nu se afla sub influenţa alcoolului.

Vă recomandăm şi: Tiparniţele de permise false de la frontiera României. Cum profită şoferii fără acte de războiul din Ucraina

Operaţiunea Fakhrizadeh. Oficial de la Teheran: Omul de ştiinţă în domeniul nuclear a fost ucis cu o mitralieră controlată prin satelit

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite