Patru bărbaţi au jefuit un traficant de droguri în Militari, în timp ce ridica un colet cu cocaină primit din Olanda

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cocaină FOTO pressalert.ro
Cocaină FOTO pressalert.ro

Patru traficanţi de droguri au fost reţinuţi de procurorii DIICOT, fiind acuzaţi că au jefuit un alt traficant de droguri, în timp ce ridica un colet cu cocaină expediat din Olanda.

„La data de 21.07.2022, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a patru inculpaţi, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. În cauză s-a reţinut faptul că, la data de 19.07.2022, în jurul orei 03:00, persoana vătămată a fost deposedată, prin violenţă şi ameninţare, de un colet, expediat din Olanda, pe care l-a ridicat din faţa autogării Militari”, a informat DIICOT. 

Potrivit procurorilor, inculpaţii „au obţinut informaţii privind trimiterea în ţară a unui colet ce ar conţine cocaină, detalii privind modalitatea concretă în care acesta urma a intra în posesia destinatarilor, acţionând la pont, sporindu-şi în acest fel şansele de reuşită”, iar în urma percheziţiilor domiciliare, anchetatorii au identificat „obiecte specifice consumului de cocaină, ce conţineau urme de droguri, precum şi diferite cantităţi de droguri de risc”.

„În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic internaţional şi intern de droguri de mare risc”, au mai transmis procurorii. 

Tribunalului Bucureşti a admis propunerea de arestare preventivă a celor patru inculpaţi pentru o perioadă de 30 de zile.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite