Spectacol caritabil de succes pentru eleva de 15 ani din Slatina grav bolnavă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copii de toate vârstele au interpretat pentru Laura Turturică  (FOTO: Facebook)
Copii de toate vârstele au interpretat pentru Laura Turturică  (FOTO: Facebook)

Sala de spectacole a Centrului Cultural “Eugen Ionescu” din Slatina a fost plină, miercuri seară, cu prilejul spectacolului umanitar organizat pentru ajutorarea unei eleve de la Colegiul Naţional “Nicolae Titulescu” din municipiu, grav bolnavă. Au fost alături de eleva menţionată prieteni şi colegi de clasă, dar şi de la alte unităţi şcolare din oraş din chiar din judeţ. Banii strânşi de pe urma biletelor vândute au ajuns la familia fetei.

Mobilizarea de care au dat dovadă prietenii şi colegii de clasă ai Laurei Cristina Turturică (15 ani), elevă a Colegiului Naţional “Nicolae Titulescu” din Slatina, diagnosticată cu o tumoră pe creier, şi-a spus din plin cuvântul în seara spectacolului caritabil numit “O şansă la viaţă. Te iubim, Laura!”. Aşa cum a fost planificat, manifestarea a strâns laolaltă nu doar pe cei apropiaţi elevei menţionate, dar şi colegi de la alte licee şi şcoli din Slatina sau chiar din judeţ care nu o văzuseră niciodată pe cea pe care au ajutat-o prin prestaţiile lor oferite publicului live: muzică, interpretare poezie, plus alte momente artistice.

Astfel, în afară de elevi de la C.N. “Nicolae Titulescu”, au participat în mod direct şi elevi de la liceele “Ion Minulescu”, Liceul cu Program Sportiv, Colegiul Economic “P.S. Aurelian” sau Şcoala Gimnazială nr. 3 – din Slatina, precum şi de la Şcoala Gimnazială din comuna Coteana sau de la Palatul Copiilor “Adrian Băran” tot din municipiu. De asemenea, au mai participat membri ai Asociaţiei Sentire, ONG-ul C.N.V.N.T., Asociaţia cultural-artistică “Lyra” Slatina.

În urma biletelor vândute până în seara spectacolului, dar şi din donaţiile de până acum făcute de elevii slătineni pentru Laura, s-a strâns aproape 1.100 de euro. Intervenţia chirurgicală de care are nevoie Laura costă 6.000 de euro, eleva fiind programată pentru operaţie peste două săptămâni. Prietenii şi colegii adolescentei fac în continuare apel la slătineni şi nu numai ca să îi ajute să strângă şi restul de bani necesari pentru efectuarea operaţiei atât de vitală pentru eleva din Slatina.

Cei care vor să ajute pot contribui cu orice sumă într-un din următoarele două conturi deschise pe numele “Turturică Claudia”:
--- cont în euro: RO45BRDE290SV52480012900;
--- cont în lei: RO36BRDE290SV52480192900.

Mai puteţi citi:

Spectacol umanitar pentru o elevă din Slatina grav bolnavă

Slatina: invitaţie la spectacol caritabil pentru un interpret de muzică folk

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite