Slatina devine “Mamaia” copiilor în acest week-end

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de două zile, respectiv în intervalul 24-26 octombrie, municipiul Slatina va fi “asaltat” de aproape 500 de copii din întreaga ţară, care vor participa la cea de-a opta ediţie a Concursului Naţional de Muzică Uşoară şi Dans Modern pentru Copii „Stelele Olteniei”. Spectacolele se vor desfăşura pe scenele Casei de Cultură a Tineretului şi cea a Centrului Cultural “Eugen Ionescu” din municipiu.

La această manifestare vor participa doar copii interpreţi de muzică uşoară şi populară, formaţii de dansuri moderne, cu toţii urmând să se întreacă la secţiunile dans modern şi muzică uşoară din cadrul competiţiei. Vor fi prezenţi copii din întreaga ţară, aceştia ţintind unul premii şi medalii, marele premiu, premii de participare, premii de popularitate sau de excelenţă.

Deschiderea oficială şi prima parte a concursului va începe vineri – 24 octombrie, la orele 18.00, spectacolele urmând să se desfăşoare la Casa de Cultură a Tineretului şi la Centrul Cultural “Eugen Ionescu” din Slatina. A doua zi dimineaţa, de la ora 09.00, va avea loc o paradă a costumelor participanţilor pe traseul Complexul comercial Winmarkt – bulevardul Alexandru Ioan Cuza - zona Vălcea – Casa de Cultură a Tineretului. Spectacolele din cadrul concursului vor continua pe scena Casei Tineretului o oră mai târziu cu secţiunea Dans Modern, iar a doua secţiune, Muzică Uşoară, se va derula la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”.

Festivitatea de premiere şi Gala Laureaţilor concursului „Stelele Olteniei” va avea loc sâmbătă seară, după ora 18.00, în incinta Casei de Cultură a Tineretului.

Duminică – 26 octombrie, în ultima zi a manifestării, participanţii vor vizita edificiile culturale principale din Slatina.
 

Mai puteţi citi:

Slatina: Sute de copii talentaţi au făcut spectacol la „Stelele Olteniei“

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite