Slatina se primeneşte pentru Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De câteva zile, municipiul Slatina este răscolit de armatele de lucrători ai firmelor cu care municipalitatea are încheiate contracte de salubritate. Până pe data de 10 aprilie, oraşul trebuie curăţat de efectele iernii şi redat cetăţenilor.

Angajaţii de la cele două firme cu care primăria are semnate contracte pentru salubrizarea şi întreţinerea spaţiilor verzi, respectiv Salubris SA Slatina şi Rupiah SRL Slatina, robotesc în oraş de dimineaţa până seara. Înarmaţi cu mături, lopeţi, greble şi alte unelte specifice activităţii de curăţenie, muncitorii mătură, curăţă, spală trotuarele şi străzile din oraş.
“Operatorii de salubritate din oraş trebuie să cureţe trotuarele şi străzile de praful rămas în urma deszăpezirii. În primele zile s-a acţionat în principal pe arterele din centru, inclusive trotuare. Acum suntem în etapa în care am început să intrăm în cartiere cu această activitate de curăţenie. În continuare se vor toaleta copacii, se curăţa spaţiile verzi şi se pregătesc pentru plantarea de plante ornamentale şi, nu în ultimul rând, va avea loc şi degajarea tuturor punctelor de colectare a deşeurilor de pe raza municipiului”, a declarat Mihaela Stana, director executiv al Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat din cadrul Primăriei Slatina.

image

CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO !!!

Plan de bătaie pentru curăţenia de primăvară

Municipalitatea a întocmit un plan de bătaie pentru a pregăti la timp curăţenia de primăvară. După străzile Ecaterina Teodoroiu, Primăverii, Cornişei, Libertăţii, ieri a fost rândul arterelor Trandafirilor, Păcii şi Victoriei să fie curăţate. Spaţiile verzi au fost greblate de debarasate de frunze şi gunoaie, restul de zăpadă a fost îndepărtat, trotuarele au fost măturate şi spălate. Săptămâna viitoare vor urma la rand alte zone din oraş pentru a fi redate cetăţenilor. Toate operaţiunile din cadrul amplei acţiuni de curăţenie în oraş trebuie finalizate până pe data de 10 aprilie.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite