Slatina: Se modernizează şi parcarea mică de la magazinul “Oltul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parcarea mică de la colţul magazinului "Oltul" va fi, în sfârşit, modernizată... (FOTO: Mugurel Manea)
Parcarea mică de la colţul magazinului "Oltul" va fi, în sfârşit, modernizată... (FOTO: Mugurel Manea)

Consilierii locali din municipiul Slatina vor fi chemaţi să aprobe, în următoarea lună, un nou proiect de lucrări ce va fi pus în practică pe raza urbei, respectiv modernizarea parcării mici amplasate lângă magazinul “Oltul”, pe strada Ana Ipătescu. Lucrarea vine după ce, anul trecut, primăria a modernizat parcarea mare din faţa complexului comercial anterior menţionat.

Necesitatea iniţierii noului proiect devenise una imperativă din cauza spaţiului de parcare devebit impropriu în zona magazinului “Oltul”, chiar dacă, vara trecută, a fost complet modernizată parcarea mare din faţa complexului comercial, dar şi zona adiacentă a trotuarelor prin pavelare. Astfel, micuţa parcare amplasată la intersecţia străzii Vintilă Vodă cu Ana Ipătescu urmează a fi şi ea adusă la standarde civilizate, aceasta fiind de ani de zile într-o stare precară, ciuruită de gropi. Parcarea cu pricina se întinde pe o suprafaţă de 997 mp.

Totuşi, trebuie menţionat că lucrarea cu pricina, deşi va fi aprobată în perioada imediat următoare în cadrul unei şedinţe a Consiliului Local Slatina, nu va fi realizată în acest an, ci în primăvara anului viitor. Valoarea proiectului se ridică la 280.000 lei cu TVA, costul urmând să fie suportat integral de la bugetul local.

În afară de parcarea menţionată trebuie amintit faptul că este prinsă în acelaşi proiect şi modernizarea prin asfaltare a segmentului de stradă ce trece prin faţa sediului Direcţiei de Statistică Olt şi a restaurantului “Oltul”, segment aflat în partea superioară a scărilor de la complexul comercial cu acelaşi nume.

În afară de parcarea menţionată şi străzile din zona limitrofă va fi modernizat şi trotuarul aferent acestui perimetru, trotuar ce se va întinde pe 616 mp.
 

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite