Slatina: Sute de copii talentaţi au făcut spectacol la „Stelele Olteniei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Sute de copii talentaţi au făcut spectacol la „Stelele Olteniei“
Slatina: Sute de copii talentaţi au făcut spectacol la „Stelele Olteniei“

Micii cântăreţi şi dansatori care au urcat vineri pe scenă la concursul de muzică şi dans „Stelele Olteniei“ au făcut un spectacol de excepţie. Cu toţii au fost aplaudaţi şi încurajaţi de un public numeros.

Muzica de calitate, dansurile cu mişcări sigure şi spectaculoase, zâmbetele şi entuziasmul sutelor de concurenţi s-au îmbinat, ieri, într-un show desăvârşit la „Stelele Olteniei“. A III-a ediţie a concursului de muzică şi dans modern a adus la Slatina cei mai talentaţi copii din 13 judeţe ale ţării. Încrezători în talentul lor, concurenţii de toate vârstele au sperat că vor cucerit juriul şi publicul.

Dansurile copiilor, aplaudate minute în şir

Copii din formaţia „Mozaic“, din Călăraşi au deschis competiţia cu un dans ţigănesc, plin de veselie şi culoare. Costumele colorate şi mişcările celor mici au smuls ropote de aplauze chiar şi de la concureţi. Frumuseţea şi eleganţa fetelor din trupa „Alize“, de la Olteniţa, i-au cucerit pe slătinenii de toate vârstele, care nu şi-au dezlipit privirile de scenă pe toată durata reprezentaţiei.
Ţigăncile frumoase şi talentate de la Oneşti i-au cucerit pe toţi cu dansul lor sigur şi costumele impecabile, iar Panterele Negre de la Cugir au încântat juriul şi publicul. La fel de apreciate au fost şi fetiţele de la Şcoala Eugen Ionescu, din Slatina, echipate în costume de cowboy, dar şi micuţele dansatoare din Timişoara, care au oferit o reprezentaţie sclipitoare.

Voci de excepţie la proba de interpretare muzicală


Nici concurenţii de la secţiunea de interpretare muzicală nu s-au lăsat mai prejos şi au reuşit să ridice publicul în picioare. „Mi-a plăcut mult Ioana Anuţa, concurenta care s-a calificat la Mamaia Copiilor şi la Eurovisionul Copiilor. Are o voce foarte plăcută. Cred că are toate şansele să câştige“, a spus Cătălin, unul dintre susţinătorii cântăreţei.
Micuţa cântăreaţă din Călăraşi, Denisa Pârvu, a făcut spectacol cu o interpretare muzicală desăvârşită. Zâmbitoare şi plină de viaţă, fetiţa i-a încântat pe toţi.
La final, concurenţii au aşteptat nerăbdători rezultatele juriului. „Consider că toţi copiii au fost foarte talentaţi şi plini de energie şi au şanse să câştige. Noi am fost puţin dezavantajaţi pentru că nu am avut şi jocuri de lumini, dar sper că vom reuşi să câştigăm“, a spus, încrezătoare, Mihaela Mihalache, din Oneşti.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite