Skaterul care a uimit la „Românii au talent“. Și-a depășit profesorul. „Super mândru de el!“ VIDEO

0
Publicat:

Un băiat în vârstă de 18 ani, care câștigă concurs după concurs de freestyle skateboarding, a uimit jurații de la „Românii au talent”. Vine din Slatina, un oraș în care practicanții skateboarding-ului nu au încă un parc de antrenament, însă câștigă cele mai puternice concursuri din lume.

Daniel Popescu practică de 6 ani sportul cu placa FOTO: www.protv.ro
Daniel Popescu practică de 6 ani sportul cu placa FOTO: www.protv.ro

Daniel Popescu are 18 ani, este din Slatina și are în palmares nenumărate concursuri internaționale câștigate într-un sport plin de adrenalină.

Primii pași i-a făcut învățând din tutorialele de pe Internet, a spus Daniel, pe scena show-ului de talente „Românii au talent” de la Pro Tv. S-a antrenat ulterior ghidat de Marius Constantin, primul skater profesionist din România, și el tot din Slatina.

Daniel Popescu practică de 6 ani sportul cu placa FOTO: www.protv.ro
Daniel Popescu practică de 6 ani sportul cu placa FOTO: www.protv.ro

Astăzi Daniel Popescu face parte dintr-o comunitate din ce în ce mai mare de skateri, iar meritul principal îi revine campionului Marius Constantin. Cea mai mare nevoie a lor este un park de skateboarding, pe care autoritățile locale îl promit de 20 ani și de care acum pare că sunt mai aproape decât oricând, reprezentanții Primăriei Slatina anunțând că în luna mai a acestui an va fi inaugurat skate-park-ul și că la Slatina va fi organizat cel mai mare concurs de profil din sud-estul Europei. 

Cum s-a autoproclamat cel mai bun skater 

Daniel Popescu are o experiență de șase ani în skateboarding, timp în care s-a perfecționat și a ajuns să câștige premii la cele mai importante concursuri de profil. Este foarte aproape de lansarea unei plăci cu numele lui, ceea ce înseamnă o recunoaștere a performanțelor sale. 

Stai puțin, că tu vii din orașul din care vine un mare campion”, a reacționat Andi Moisescu, auzind că Daniel vine din Slatina. „Da, Marius Constantin”, a confirmat adolescentul. „Marius Constantin este cel mai bun rider al nostru...”, a continuat juratul, moment în care Daniel l-a întrerupt, corectându-l: „A fost cel mai bun!”. La întrebarea: „Și cine-i cel mai bun acum?”, Daniel Popescu a răspuns simplu: „Acum sunt eu!”.

Marius Constantin a reacționat pe contul său de Facebook, acolo unde a postat video-ul cu evoluția lui Daniel Popescu pe scena emisiunii „Românii au Talent”. „Mândru de el!”, a scris Marius Constantin.

„Sper că o să începem să apreciem genul acesta de campioni”

Daniel este susținut în pasiunea sa și de părinții săi, chiar dacă aceștia nu au fost inițial foarte încântați de practicarea acestui sport. 

Daniel a participat la competiții internaționale în Franța, Germania și Canada, reușind să câștige premii importante. El spune că la competiții nu există limită de vârstă și concurează și împotriva skaterilor cu vârsta de 60 de ani. Activitatea sa principală este freestyle skateboarding, un stil mai creativ decât street skateboarding”, este prezentarea făcută sportivului pe contul emisiunii „Românii au Talent”.

Daniel, ești foarte bun! Mai presus de trucuri, e clar că este vorba despre un sport. Sper că o să începem să apreciem genul acesta de campioni. Avem unul dintre cei mai buni oameni din lume în față. Ceea ce e de apreciat și de aplaudat. Bravo ție!”, a spus Mihai Bobonete.

Daniel Constantin a trecut în etapa următoare a show-ului de talente, primind voturile celor patru membri ai juriului.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite